fbpx

Så går det till – från start till färdig anläggning

Vi är med dig hela vägen, från början av projektet tills din anläggning är klar och producerar solenergi. Du behöver inte några som helst förkunskaper. Vårt team sköter allt, från pappersarbete med nödvändiga tillstånd till det rent tekniska. Dessutom ser vi över helheten, så du får ut det mesta möjliga av din anläggning, även när solen inte skiner.

Ett första möte

1. Först bokar vi ett möte,  för att tala om vad du vill få ut av anläggningen. Kom ihåg att fråga om allt du undrar över kring solenergi. Ingen fråga är för liten eller stor. Vi finns för dig och reder ut alla funderingar. Under det första besöket tittar vi också på vilka förutsättningar som finns.

Vid installation av solpaneler är det flera saker att ta hänsyn till: som typen av tak, takets lutning och byggnadens läge. Vilket väderstreck kommer anläggningen att vara i och hur ser förhållandena ut för sol, skugga och vindar?

Vi räknar på just dina förutsättningar och skräddarsyr den optimala energilösningen

2. Efter det projekterar vi din solcellsanläggning. Vi tar hänsyn till just dina önskemål och förutsättningar, för att skapa en så energismart lösning som möjligt.

3. Vi skickar sedan in en föranmälan till nätägaren.  Om du vill ha en installation utanför elnätet, så kallad off grid-installation, är det också en lösning vi erbjuder.

Vi hjälper även till med det praktiska

4. Montage och installation är nästa steg. Det planerar vi in så fort föranmälan har blivit godkänd.

5. När anläggningen är färdigställd  skickar vi in en färdiganmälan, och nätägaren bokar in ett elmätarbyte.

6. Din anläggning är i drift. Grattis – du är nu en producent av förnybar energi!